Preskoči na glavni sadržaj

Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?

Želite naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionice tijekom kojih ćete moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga.

Željeli bismo Vam pružiti pomoć u pripremi kvalitetnog projektnog prijedloga za natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti Razmjena mladih, kako biste potencijalno ostvarili što bolje rezultate.
Radionice će biti vezane isključivo uz prijavu projekata Razmjena mladih, aktivnost u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih te su  namijenjene novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U prvom ciklusu održavanja radionica surađivat ćemo sa sljedećim organizacijama: Centar tehničke kulture Rijeka, ACT Grupa iz Čakovca, PRONI Osijek  i Info zona iz Splita.

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu u prostorima organizacija s kojima surađujemo:

27.6. Rijeka – u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka
30.6. Čakovec – u suradnji s ACT Grupom
3.7. Osijek – u suradnji s PRONI Osijek
6.7.  Split – u suradnji s Info zonom
12.7. Zagreb

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj poveznici

Prijave su otvorene po gradovima:
Do 22.6. Rijeka
Do 27.6. Čakovec
Do 28.6. Osijek
Do 29.6. Split
Do 6.7. Zagreb

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadrľava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.
Okvirni raspored radionice možete pronaći ovdje, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mladi@mobilnost.hr.

Prijavite se i saznajte sve tajne uspješne prijave! Sretno svima koji se prijave. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Makarski srednjoškolci sudjeluju u izradi nove nacionalne strategije za mlade

„Kako, zašto i za koga: nova nacionalna strategija za mlade“ , naziv je konferencije koja će se 1 2. i 13. lipnja.2017. godine  održati u Zagrebu. Konferencija je dio projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM), a sve u cilju procesa izrade novog Nacionalnog programa za mlade.  Među brojnim predstavnicima udruga mladih i za mlade, osobama koje rade s mladima u sk lopu obrazovnih institucija te zaposlenicima jedinica lokalne i regionalne samouprave nadležne za pitanja od značaja za mlade, na konferenciji će sudjelovati i dvoje makarskih srednjoškolaca - Mirko Štrbac i Josip Kerum. Učenici trećeg razreda opće gimnazije na konferenciju su primljeni putem javnog poziva na koji su se prijavili preko udruge Ruke za bolju Makarsku. Kao aktivni sudionici u projektu Abeceda aktivnog građanstva, Štrbac i Kerum uključeni su i u provedbu Lokalnog programa djelovanj

Info centar za mlade Makarska - točka lansiranja Vaše informacije

Info centar za mlade  Makarska poziva sve organizacije s makarskog područja koje rade s mladima da informacije o svom radu od sada dijele i putem službene internetske stranice www.infoma.org . Info centar za mlade Makarska projekt je kojeg je pokrenula udruga Ruke za bolju Makarsku , u suradnji sa S avjetovalištem Lanterna i uz financijsku potporu Grada Makarska , a u skladu s ciljevima strateškog dokumenta Lokalni program djelovanja za mlade grada Makarska za razdoblje od 2016. do 2020 .    Cilj rada Info centra za mlade Makarska je informiranje, savjetovanje, podrška i educiranje mladih kako bi se stvorili preduvjeti za poboljšanje kvalitete njihovog života te uspješne uključenosti u život lokalne zajednice. Kako bi se mogao ostvariti taj cilj nastoje se prikupiti svi relevantni podaci o organizacijama (institucijama, udrugama, klubovima i društvima) koje rade s mladima. U tu svrhu potrebna je pomoć i suradnja kroz prenošenje informacija o aktivnostima organizacija -